Na tientallen jaren van exposeren heb ik besloten mijn inmiddels grote collectie fotowerken voor slechts € 10,00 per stuk aan te bieden, om ruimte te creëren en aan een 'nieuw soort fotografie & presentatie' te kunnen beginnen. Vrijwel al mijn huidige werken, van groot tot klein, betreft analoge vintage zwartwitfotografie waaronder landschapsfotografie van Woerden en omgeving, pinhole-fotografie zonder lens, maar ook werk van mijn fotoreizen uit o.a. Schotland, Ierland, Italie en China.

*Klanten die mijn fotografie door mij van een lijst laten voorzien ontvangen de foto zelfs geheel GRATIS. Iedereen is van harte welkom in mijn werkruimte en geïnteresseerden adviseer ik wel ruim de tijd te nemen om alle werken te bekijken.

 

Ook heb ik nog een aantal onderstaande expositie-werken in kleur van close-up's. Deze hebben het formaat van 50x50 cm. en zijn opgeplakt op 1 mm aluminium en voorzien van een ophangsysteem om 'zwevend' aan de muur te hangen zonder verdere lijst. De galerie-prijs was € 210,00 p.st. maar zijn nu te koop voor de 'materiaal'prijs van € 70,00 (cash).