Privé-lessen fotografie, binnen en/of buiten, ook aan huis. 

 

Als je geen gebruik wil of kan maken van mijn groeps-fotocursussen, of deze reeds vol zitten, dan kan ik je precies dezelfde lesstof, geheel of gedeeltelijk ook overdag in één of meerdere privé-lessen geven.

 

Geen voorgeprogrammeerde lesjes die eventjes afgewerkt worden maar, na korte inventarisatie, op jou afgestemde lessen met de nadruk op een rustige en glasheldere uitleg.  

 

Je bepaald zelf de disciplines en onderwerpen die je behandeld wilt hebben en de tijdsduur van de lessen. Ook het beoordelen en verbeteren van je huidige resultaten of het ontdekken van tekortkomingen met je huidige camera, lenzen en apparatuur: het kan allemaal. Zeg gewoon wat je behandeld wilt hebben of nu eens werkelijk wilt weten hoe het in elkaar steekt en niet wat je allemaal hoort of leest.

 

Zelf kies je of je binnen en/of buiten les wilt hebben, want na de theorie komt uiteindelijk de praktijk om de hoek kijken en een wandelingetje buiten levert al snel de eventuele knelpunten op waarvoor ik je de oplossing aandraag. Ter plekke bepaal jij je dingen die je zo goed mogelijk vast wil leggen en/of waar je (steeds) tegenaan loopt en ik laat je de oplossingen zien. 

 

Dus als je bijvoorbeeld betere of andere foto's wilt leren maken, een nieuwe camera met weer een andere bediening of mogelijkheden aangeschaft hebt en/of weggezakte-kennis wilt opfrissen dan ben je bij mij op het juiste adres. Bij mij is in principe alles mogelijk en mijn fotografielessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Kortom, zeg gewoon wat je wil en maak een afspraak, liefst via mail diesgroot@hetnet.nl of 06-11279644.   

 

Alle lessen zijn qua kosten op basis van € 50,- per uur, met een minimum van 1 uur per keer. In de praktijk blijkt dat vrijwel iedereen een les van 1,5 uur het prettigste vind, niet te kort en niet te lang.

 

Privé-les bij je thuis en/of op locatie is ook mogelijk, echter dan komen mijn reisuren-inklusief-brandstof ook op basis van € 50.- p/u erbij.