Home » priveles één of meer personen

GLASHELDERE PRIVE-LES/CURSUS

 

Als je geen gebruik wil of kan maken van mijn succesvolle groeps-avond-fotocursussen dan kan ik je precies dezelfde lesstof, gedeeltelijk of geheel, van de basis-, vervolg- en gevorderden-cursus ook overdag in één of meerdere glasheldere privé-lessen aanbieden.

 

In principe geschikt voor alle leeftijden, dus ook bijv. moeder/dochter combinatie of kleinkind/opa etc. kan ontzettend leuk zijn. Of een familie/buren/vrienden-clubje etc. wordt natuurlijk leerzaam en bargezellig. Je bepaald zelf de know-how, disciplines en onderwerpen die je behandeld wilt hebben en de tijdsduur van de lessen/cursus.

 

Dus ook als je bijv. betere vakantiefoto's wilt leren maken, een nieuwe camera met weer een andere bediening of mogelijkheden aangeschaft hebt en/of weggezakte-kennis weer even wilt opfrissen dan ben je bij mij op het juiste adres. Bij mij is in principe alles mogelijk, ik ben overal voor in, binnen de mogelijkheden.

 

De lessen vinden binnen plaats in mijn multifunctionele winkel/doka/cursusruimte maar kunnen op verzoek en bij droog weer ook (één of meerdere keren) buiten lopend, in de nabijheid van mijn werkruimte, in de fotogenieke binnenstad van Woerden plaatsvinden.

 

Kortom, zeg gewoon wat je/jullie willen leren en maak een afspraak, liefst via mail diesgroot@hetnet.nl of 06-11279644.   

 

PRIVE-LES/CURSUS FOTOGRAFIE OVERDAG OP MAANDAG, DINSDAG, DONDERDAG OF VRIJDAG:

Kosten € 45,00 per uur voor 1 t/m 3 personen.

Prijzen bij u aan huis, bedrijf of op locatie op aanvraag.