Home » advieswerk aankoop foto-apparatuur

Ik ontmoet regelmatig mensen die (achteraf) niet tevreden zijn met hun aangekochte foto-apparatuur. Of ze hebben zelf de verkeerde keuzes gemaakt, of ze zijn door verkoperspraatjes misleid.

 

Op zich niet gek, want de fotografie zat vroeger redelijk overzichtelijk en begrijpelijk in elkaar maar sinds we digitaal zijn gegaan is er enorm veel veranderd met ontelbare (lees: teveel) mogelijkheden. Echter daardoor is het als consument regelmatig zoeken naar een-speld-in-een-hooiberg en verdraaid lastig om de juiste keus te maken.

 

Daar komt nog bij dat op allerlei media, forums etc. van alles en nog wat geschreven wordt, inclusief een hoop lariekoek en onwaarheden, en van die hoor je weer dit en die zegt weer dat ...

 

Voor mij geldt altijd: de juiste camera, lens, flitser, statief etc. bij de juiste persoon.

 

Als inmiddels oude rot in het vak probeer ik toch alles bij te houden qua ontwikkelingen en techniek, zowel analoog en digitaal, en kan ik je in vrijwel alle gevallen objectief (zonder verkoperspraatjes) en glashelder vanuit de praktijk adviseren na je wensen in kaart gebracht te hebben.

 

Dit professionele advieswerk doe ik uitsluitend op afspraak en op basis van € 60,00 per uur. Dus voor bijvoorbeeld een half uurtje om de tafel weet je voor slechts € 30,00 precies hoe het verhaal in elkaar zit en maak je de juiste keuzes. Zelf bepaal je vervolgens waar je de apparatuur aankoopt en/of ook daar kan ik je eventueel onafhankelijk in adviseren. Wil je vervolgens ook uitleg over de juiste bediening van je gekochte apparatuur, dan adviseer ik je één of meerdere privelessen bij mij te volgen. 

 

Stuur gerust een mailtje naar diesgroot@hetnet.nl of bel mij op 06-11279644 voor een afspraak.