Home » advieswerk

Ik ontmoet regelmatig mensen die (achteraf) niet tevreden zijn met hun aangekochte apparatuur en/of afgedrukte foto's elders.

 

Op zich niet gek vind ik, want de fotografie zat vroeger redelijk overzichtelijk en begrijpelijk inelkaar maar sinds we digitaal zijn gegaan is er enorm veel veranderd met ontelbare mogelijkheden. Echter daardoor is het als consument regelmatig zoeken naar een speld in een hooiberg en bijna ondoenlijk om de juiste keuzes te maken qua bijvoorbeeld apparatuur en afdrukmogelijkheden.

 

Als inmiddels oude rot in het vak heb ik alles bijgehouden, zowel analoog en digitaal, en kan ik je volledig objectief en glashelder adviseren na je wensen in kaart gebracht te hebben. Ook na het bekijken van je huidige digitale opnamen en/of afgedrukte foto's waarover je niet tevreden bent, kan ik vrijwel zeker concluderen hoe of wat.

 

Dit doe ik uitsluitend op afspraak en op basis van € 50,00 per uur. Dus voor een half uurtje om de tafel weet je voor slechts € 25,00 precies hoe het verhaal in elkaar zit en maak je de juiste keuzes.

 

Stuur gerust een mailtje naar diesgroot@hetnet.nl of bel mij op 06-11279644 voor een afspraak.