Home » privéles fotografie fysiek & online

GLASHELDERE PRIVE-LESSEN FOTOGRAFIE

 

Als je geen gebruik wil of kan maken van mijn succesvolle groeps-avond-fotocursussen dan kan ik je precies dezelfde lesstof, gedeeltelijk of geheel, van de basis-, vervolg- en gevorderden-cursus ook overdag in één of meerdere glasheldere privé-lessen, fysiek en/of online, met of zonder foto-opdrachten, aanbieden.

 

Je bepaald zelf de know-how, disciplines en onderwerpen die je behandeld wilt hebben en de tijdsduur van de lessen. Ook het beoordelen/verbeteren van je resultaten of het ontdekken van tekortkomingen met je huidige camera, lenzen en apparatuur: het kan allemaal! 

 

Dus als je bijvoorbeeld betere vakantiefoto's wilt leren maken, een nieuwe camera met weer een andere bediening of mogelijkheden aangeschaft hebt en/of weggezakte-kennis weer even wilt opfrissen dan ben je bij mij op het juiste adres. Ook fotografen die al even fotograferen maar de 'lat hoger willen leggen' in welke vorm dan ook zijn van harte welkom. Bij mij is in principe alles mogelijk, ik ben overal voor in, binnen de mogelijkheden. In principe geschikt voor alle leeftijden. 

 

In overleg kunnen ook meerdere mensen meedoen.

 

Echter voor de basiskennis en uitleg van de instelmogelijkheden van je camera ben ik een groot voorstander van uitsluitend fysieke lessen, om allerlei soorten knopjes van 'jouw camera-merk, model- en type' aan te kunnen wijzen en uitleggen en/of in de menu-structuur van de camera te kunnen vinden. Dit is online gewoonweg niet te doen.

 

De FYSIEKE lessen vinden binnen plaats in mijn multifunctionele winkel/doka/cursusruimte maar kunnen op verzoek en bij droog weer ook (één of meerdere keren) buiten lopend in de fotogenieke binnenstad van Woerden plaatsvinden.

 

De ONLINE lessen vinden plaats met behulp van het programma ZOOM. 

 

Kortom, zeg gewoon wat je wilt leren en maak een afspraak, liefst via mail diesgroot@hetnet.nl of 06-11279644.   

 

FYSIEKE privé-lessen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag van 09.00-16.00 uur:

  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Op woensdag en zaterdag tijdens openingsuren (en mocht er iemand binnenkomen dan help ik die even snel tussendoor en houden we gewoon de werkelijke cursustijd netjes bij).   

 

ONLINE privé-lessen zijn mogelijk op:

  • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 09.00-16.00 uur

 

Alle lessen zijn qua kosten op basis van € 49,00 per uur, met een minimum van 1 uur per keer.

 

Ook lessen bij u aan huis, bedrijf of op locatie zijn mogelijk en zijn de extra reis-uren/kosten ook op basis van € 49,00 per uur.