Home » Alle overige diensten » Privé-les

Privé-lessen fotografie

 

Als je geen gebruik wil of kan maken van mijn groeps-fotocursussen, of deze reeds vol zitten, dan kan ik je precies dezelfde lesstof, geheel of gedeeltelijk ook overdag in één of meerdere privé-lessen geven.

 

Geen voorgeprogrammeerde lesjes die eventjes afgewerkt worden maar, na korte inventarisatie, op jou afgestemde lessen met de nadruk op een rustige en glasheldere uitleg.  

 

Je bepaald eventueel zelf de disciplines en onderwerpen die je behandeld wilt hebben en de tijdsduur van de lessen. Ook het beoordelen/verbeteren van je huidige resultaten of het ontdekken van tekortkomingen met je huidige camera, lenzen en apparatuur: het kan allemaal, zeg gewoon wat je behandeld wilt hebben of nu eens werkelijk eerlijk wilt weten hoe het in elkaar steekt en niet wat je hoort/leest.

 

Dus als je bijvoorbeeld betere/andere foto's wilt leren maken, een nieuwe camera met weer een andere bediening of mogelijkheden aangeschaft hebt en/of weggezakte-kennis wilt opfrissen dan ben je bij mij op het juiste adres. Bij mij is in principe alles mogelijk en mijn fotografielessen zijn geschikt voor alle leeftijden. Kortom, zeg gewoon wat je wil en maak een afspraak, liefst via mail diesgroot@hetnet.nl of 06-11279644.   

 

Alle lessen zijn qua kosten op basis van € 60,00 per uur inclusief 21% BTW, met een minimum van 1 uur per keer. Voor een extra persoon die tegelijkertijd meedoet, komt er € 10,00 per uur per persoon bij. 

 

Tenslotte, wil je iemand verrassen: geef een privéles-kadobon, mogelijk voor elk bedrag.