Home » privéles

PRIVE-LES, FEEDBACK & ADVIESWERK

 

De halve wereldbevolking is tegenwoordig 'fotograaf' en er staat een hoop niet-kloppende informatie op internet. Die zegt weer dit en de ander weer dat. Die heeft weer van iemand dit gehoord wat weer haaks staat op wat een ander zegt etc.

 

Dan is het voor veel mensen een verademing om van een oude(re) 'rot in het vak' die gaat voor de waarheid, objectief en onafhankelijk, te horen hoe het nou wérkelijk zit. Sommigen noemen mij 'de fotodokter' dus als je het even niet meer weet in de fotografie, in welke vorm dan ook, maak een afspraak.

 

Ik geef regelmatig 1 op 1 privé-lessen, (positieve) feedback van je portfolio en doe advieswerk. Een half, één of twee uurtjes samen rond de tafel werkt snel en gelijk to-the-point. Dus blijf niet lange tijd zitten tobben met dingen waar je niet uitkomt: maak een afspraak!

 

Veel voorkomende vragen die men graag in korte tijd glashelder en in begrijpelijke taal uitgelegd en geadviseerd wil hebben zijn o.a.:

  • Basiskennis camera, sluitertijd, diafragma, etc., kortom de instelmogelijkheden.
  • Aankoop camera, lens, apparatuur en accessoires.
  • Beeldbewerking: algemeen bewerken voor betere eindresultaten, bestandsgrootte/dpi, aanpassen, verhoudingen, vierkant maken, randen om de foto, tekst invoegen, retoucheren, canvasgrootte etc.
  • Waarom zijn de afdrukken anders dan op mijn beeldscherm en niet naar mijn zin?                                                                                      


Kortom, échte antwoorden op allerlei (ook hier niet-genoemde) vragen die met fotografie te maken hebben: digitaal én analoog.

 

Alles op afspraak en op basis van € 50,00 per uur per persoon. Dus een half uurtje wat grote duidelijkheid en uitkomst kan schaffen kost je slechts € 25,00.

Bij privé-les, feedback en/of advieswerk met twee of meerdere personen tegelijkertijd, aangepast tarief.

 

Ook bij u aan huis of op locatie.