Home » advieswerk, fysiek & online

FEEDBACK & ADVIESWERK, FYSIEK & ONLINE

 

De halve wereldbevolking is tegenwoordig 'fotograaf' en er staat een hoop niet-kloppende informatie op internet. Die zegt weer dit en de ander weer dat. Die heeft weer van iemand dit gehoord wat weer haaks staat op wat een ander zegt etc.

 

Dan is het een verademing om van een oudere 'rot in het vak' die gaat voor de waarheid, objectief en onafhankelijk is, te horen hoe het nou wérkelijk zit. Sommigen noemen mij 'de fotodokter' dus als je het even niet meer weet in de fotografie, in welke vorm dan ook, maak een afspraak en ik maak je weer 'beter' (lees enthousiast).

 

Naast mijn privé-lessen geef ik positieve/leerzame feedback van je portfolio('s) en adviezen. Een half, één of twee uurtjes samen met mij rond de tafel werkt snel en gelijk to-the-point. Dus blijf niet lange tijd zitten tobben met dingen waar je niet uitkomt: maak een afspraak!

 

Veel voorkomende vragen die men graag in korte tijd glashelder en in begrijpelijke taal uitgelegd en geadviseerd wil hebben zijn o.a. de aankoop van de juiste camera, lens, apparatuur en accessoires voor jou persoonlijk, want dat is inderdaad tegenwoordig een doolhof geworden als je er geen 'echt' verstand van hebt.                                                                                    


Kortom, échte antwoorden op allerlei (ook hier niet-genoemde) vragen die met fotografie te maken hebben: digitaal én analoog.

 

Alles op afspraak en op basis van € 60,00 per uur per persoon, dus bijv. een half uurtje voor slechts € 30,00.

Schaft u evt. apparatuur/accessoires via mij aan dan vervallen vanzelfsprekend deze kosten.